Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tilukset - Satulahuone - Toimisto - Henkilökunta - Piirrosgalleria

 

H E N K I L Ö K U N T A

Keitä  täällä  oikein  pyörii ?

Sen saat selville täältä.

25 vuotias Ninnu ramppaa tallissa päivät pitkät, ja hoitaa tallin perusasiat sekä tunnit, kilpailut ja valmennukset. Toisin sanoean hän omistaa tallin, ratsuttaa hevosia jne. Se olen siis minä. Minut löytää koko tallialueelta jostain, jos ei, tule vain rohkeasti koputtelemaan päärakennuksen oveen. Sieltä avaa joko minä, tai miesystäväni Santeri. Ei hätää, kumpikaan ei pure (: 

 

 

Lily toimii aputyttönä, hän on semmoiset 17 vuotias reipas ja avulias osaava heppatyttö. Lillyltä voi pyytää apua ihan milloin vain, hän auttaa aivan varmasti iloisin mielin. Lilly ratsastelee myös joillain tallin hevosilla, silloin kun ne eivät mene tunnille tai kukaan ei ehdi niitä ratsastaa. 
 

 

 

 

 

Saana on hyvä ystäväni, joka käy usein ratsastamassa lempihepallaan Daisyllä. Saanan löytää aina joko toimistosta sihteeriapulaisena, tai sitten hän pyörii usein tallin puolella ja avustaa kaikkia.

 

 

Bobby on valmentaja, joka pitää jotkut kouluvalmennukset. Hän myös käy säännöllisesti läpiratsastamassa ja kokeilemassa Damin uusia hevosia, ja osaa ratsastaa paljon paremmin kuin minä. Siksi on hyvä että Bobby käy tarkastamassa, että hevoset pysyvät hyvinä.

Santeri pyörii tallilla jonkin verran, mutta enimmäkseen hän pysyttelee tallin ulkopuolella.


 

©2020 Virtuaalitalli Dami - suntuubi.com