Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tilukset - Satulahuone - Toimisto - Henkilökunta - Piirrosgalleria
 

 

T I L U K S E T

Virtuaalitalli Dami sijaitsee aivan maantien kupeessa, metsä kuitenkin vaimentaa moottorin pauhua, joten hevosten kanssa voi touhuilla aivan ilman häiritsevää pärinää.klikkaa kuvaa niin saat sen suuremmaksi! ^^

Päätalli

Damin päätalli on hyvin kaunis rakennus. Siellä on tilaa kahdellekymmenelle hevoselle. Sieltä löytyy satulahuone, toimisto, hoitajien vintti, pesukarsina ja rehuvarasto.

Pikkutalli

Pikkutalli sijaitsee vähän sivummalla, siellä on yksityisten seitsemän paikkaa. Pikkutallissa on rehuvarasto ja satulahuone.

Maneesi

Damin maneesi on avara, ja melko uusikin, ja sisältää estekaluston, katsomon ja pitkillä sivuilla olevat peilit, joista voit tarkastella omaa istuntaasi. Ikkunat ovat myös aika suuret, joten kesäisin ja keväisin valoa oikein tulvii sisään.

Kenttä

Damin kenttä on aidattu valkoisin aidoin, ja se pidetään talvisin sekä kesäisin aina lanattuna tai aurattuna. Silloin siinä on helppo ja kätevä ratsastaa - oli mikä vuodenaika tahansa.

 

Tarhat / maastot

Hevosille on kaksi tarhaa, plus sairastarha ja laidun. Jos kukaan hevosista ei ole sairas ja sairastarha on tyhjä, sinne laitetaan pari ponia. Maastoja poikkeaa tieltä, on leveämpiä laukkapätkiä sekä pienenpiä käyntipolkuja.


                                                                 kuva © Tijuana

©2020 Virtuaalitalli Dami - suntuubi.com